Nasvidenje, VeliČastni svet

(ne) znanstvena fantastika

Izgovor

h knjigi 

ali v deželi dvookih, ki ne znajo, ne morejo ali nočejo videti, je Veliki brat car.

 Povod tega pisanja, ki ga boste (če ga boste) brali, so tri pomembna vprašanja.

1.) KJE SMO?
2.) KAM GREMO?
3.) SMO ŽE TAM?

Sproti se mi je sinhrono odkrivalo toliko težko verjetnih podatkov, da lahko odgovorim vsaj na tretje: bojim se, da smo.

Zgodbica, ki se je začela kot vizija prihodnosti, je trenutno skorajda realnost, ko pa bo na papirju, je popolnoma možno, da bo že zgodovina. Čeprav je lahkotna, ima ozadje, ki bo tu in tam podkrepljeno z linkom do kakšnega filmčka ali slike.
To je moj prvi obsežnejši poskus za konzumiranje v ploskovni dimenziji. Namenjen je komurkoli, najbolj pa tistim, ki se strinjamo, da je svet narobe, vendar smo se sprijaznili, da o njem odločajo drugi. Če smo tiho, smo zraven, zato zgodba o VeliČastnem svetu, ki se mu neusmiljeno približujemo in o nekom, ki z njim ni pretirano zadovoljen.

Žanr? Utopična satira.

Ni važno, kolikim bo to pisanje všeč, ampak to, kako zelo bo všeč vsem petim, ki jim bo. Vesela bom komentarjev, čeprav ne morejo bistveno vplivati na razplet, ki je žal že zakoličen na smetišču prihodnosti. Še več, v mikserju se že tensta nadaljevanje. Objave bodo ponedeljkove (bloodybluemondays), če bo celotna štorija vidna na teh straneh, pa se še nisem odločila.

Ne glede na resnost regenerirane uvodne misli Desideriusa Erasmusa- zabavaj se ob branju.

amulet12.jpg

Avatar, narejen z zelo primitivnim orodjem, enakovrednim krampu in lopati :) , a poanta se vidi.

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !